Yksityisestä yleistä

Tällä hetkellä kirjoitan paljon yksityisestä. Kirjoitan rankoista kokemuksistani, epävarmuudesta, surusta, kehosta, ajatuksista. Kirjoitan kaikesta sellaisestakin, jota ei ole tapana sanoa ääneen. Olen monessa asiassa niin avoin, että pelottaa.

Tällä hetkellä olen kirjoittajana vahvimmillani juuri silloin, kun käsittelen yksityistä. Käytän paljon (eli liikaa) aikaa analysointiin ja tarkkailuun. Kirjoittajana vahvuuteni on se, että pyrin kirjoittamaan analysointini ja tarkkailuni tulokset tekstiksi.

Uskon, että ihminen on pohjimmiltaan aika samanlainen. Yhden reaktiot ja tunteet ovat kaikille tunnistettavissa. Yksityinen on yleistä. Ja se on kiinnostavaa.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei! Olet tosi rohkea, kun kirjoitat todellisista tunteistasi, ajatuksistasi ja tilanteistasi! :) Minä kyllä luen kaikki tekstisi, vaikken aina ehdi kommentoida.
Noora Friman sanoi…
Kiitos paljon rohkaisusta. Aina välillä kyllä jännittää ja kauhistuttaa se, onko tässä mitään järkeä. Ihanaa, että luet!
Anonyymi sanoi…
Kiva kuulla, arvokasta hommaa tehdä yksityiset asiat kaikkien puhuttavaksi ja jaettavaksi!
Anonyymi sanoi…
Mitä kuuluu? :)
Noora Friman sanoi…
Paljon kiitoksia, ensimmäinen anonyymi (18.10.)! Mukava kuulla, että pidät sitä arvokkaana.

Ihanaa, että kysyt, toinen anonyymi (21.10.)! Uudessa postauksessa pientä tietoa. Yritän kirjoittaa mahdollisimman pian lisää. Ajatuksia ainakin on paljon.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hehkutusta!

Aina sopivasti syyllinen olo

Vitkasteltu viikonloppu